Tema savjetovanja: „Voćarstvo u ekološkoj proizvodnji“

POZIV 17. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem

22.02.2024.

Hrvatska voćarska zajednica poziva Vas na:

17. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem, na temu:

„Voćarstvo u ekološkoj proizvodnji“

koje će se održati 6. ožujka 2024.g. u Zagrebu, u hotelu International.

 

Hrvatska voćarska zajednica (HVZ) djeluje aktivno već 30 godina i uključuje mnoge stručnjake, znanstvenike i uspješne praktičare među kojima su i poznavatelji svjetskog voćarstva i kreatori vizija i strategija hrvatskog voćarstva. Upravo ti stručnjaci s ogromnim iskustvom i vizijama znali su 90-ih godina prošlog stoljeća preokrenuti smjer i definirati razvoj voćarstva u Hrvatskoj na privatnim posjedima – organiziranim u OPG. Posljednjih godina HVZ je postala jedini sugovornik u razgovorima s Ministarstvom poljoprivrede u vezi voćarstva, upravo iz razloga što je okupljala na savjetovanjima, seminarima i u voćnjacima stručnjake iz svih institucija, voćare i donositelje odluka na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Počevši od 2006. godine, HVZ uspješno organizira znanstveno-stručna savjetovanja hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem diljem Hrvatske. Navedena savjetovanja daju veliki doprinos razvoju hrvatskog voćarstva i educiraju i upoznaju voćare sa novitetima u voćarskoj proizvodnji.

Pozivamo vas da sudjelujete na 17. Savjetovanju .

 

Kotizacija za sudionike je 50 eura koje je potrebno uplatiti na račun Hrvatske voćarske zajednice IBAN: HR4323600001101606092 prije dolaska na Savjetovanje, do 6. ožujka.

U cijenu kotizacije uključen je zajednički ručak svih sudionika, osvježenje za vrijeme stanke između sekcija i okruglog stola, te promotivni materijali sponzora.

 

Vjerujemo da ćete prepoznati interes i korist sudjelovanja na ovom Savjetovanju

i doprinijeti uspješnom održavanju ovog tradicionalnog okupljanja hrvatskih voćara!